Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. - - Piilota viesti

CityLook.fi Ostoehdot

•  1. Hinnat

•  2. Ostaminen

•  3. Toimitus

•  4. Kuljetustakuu

•  5. Osatoimitus

•  6. Maksaminen

•  7. Takuu

•  8. Vaihto- ja palautusoikeus

•  9. Reklamaatiot ja kuluttajasuoja

• 10. Tietosuoja ja rekisteriseloste

• 11. Evästeet

1. Hinnat

Emme vastaa mahdollisista painovirheistä. Hintoihin sisältyy arvolisävero 24 % tavaroilla ja 14 % ravintolisillä. Toimituskulut ovat 5.90 €. Tilaukset toimitetaan joko laskulla tai paketti-/postiennakolla. Tiedot niistä löydät ostoehtojen kohdasta maksaminen. Laskutuslisä on 2,90 ja postiennakkomaksu on 4,90. Tilaukset, jotka ylittävät 80 euroa toimitetaan ilman toimituskuluja.

2. Ostaminen

Ostaessasi CityLook Scandinavia AB:n verkkokaupasta tilaus vahvistetaan tilausvahvistuksella, joka lähetetään sähköpostilla antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus muodostuu automaattisesti tietojärjestelmästämme. Pidätämme oikeuden virhetapauksissa muuttaa jälkikäteen hintaa, toimitusaikaa jne.

3. Toimitus

CityLook Scandinavia AB noudattaa huolellisuutta tilausten vastaanottamisessa ja toimittamisessa. Toimitamme tilauksia Suomeen (ei Ahvenanmaalle). Toimituskulut 5,90 € lisätään laskun loppusummaan. Tilaukset toimitetaan lähimpään DB Schenkerin toimipisteeseen. 

4. Kuljetustakuu

Jos huomaat paketin vahingoittuneen jo ennen kuin ehdit avata sen, ilmoita siitä siihen toimituspaikkaan, josta noudit pakettisi. Jos olet jo ehtinyt avata paketin, noudata paketin mukana saamasi palautuskortissa olevia ohjeita.

5. Osatoimitus

Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, tilaus voidaan toimittaa osissa. Tästä ei aiheudu sinulle mitään ylimääräisiä kustannuksia.

6. Maksaminen

Tarjoamme kolme eri maksutapaa:

1. Lasku – Tilauksesi toimitetaan laskulla, joka sisältää laskutuslisän 2,90 €. Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä pidätämme oikeuden muuttaa maksutavan CityLook -tiliksi.
2. Tili – Jos haluat maksaa erissä, muuttuu laskusi CityLook -tiliksi. Valitset silloin itse, kuinka nopeasti haluat maksaa velan pois. Lue lisää tiliehdoista.
3. Paketti-/postiennakko – Maksat tilauksen noutaessasi, sisältää paketti-/postiennakkolisän 4,90 €.
4. Korttimaksu – Tilauksen yhteydessä veloitamme suoraan pankki-/luottokorttiasi.

Pidätämme oikeuden hyväksyä tilaus ja tarkistamme luottotiedot laskulla/tilillä maksettaessa, jolloin myös henkilötunnus on pakollinen. Paketti lähetetään automaattisesti ennakolla, mikäli luottotietoja ei ole hyväksytty tai henkilötunnus puuttuu. Maksumuistutuksesta veloitamme 10 €. Pidätämme oikeuden toimittaa osan tilauksesta postiennakolla, joiden arvo ylittää 200 €. 

7. Takuu

Tuotteita koskee kuluttajasuojalain mukainen takuu.

8. Vaihto- ja palautusoikeus

CityLook Scandinavia AB:ltä tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palautettujen tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissaan. Jos tuotteet on toimitettu laskulla, tulee lasku maksaa ennen palautusta niiden tuotteiden osalta, joita ei palauteta vaan vaihdetaan. Voit aina vaihtaa tuotteen koon, mutta voit myös halutessasi vaihtaa toiseen CityLook-tuotteeseen. Uuden tuotteen saat ilman postituskuluja.

Asiakaspalautus on maksuton. Palauta käyttämätön tuote alkuperäispakkauksessa siihen toimipisteeseen, josta olet sen noutanut. Voit halutessasi saada palautetun tuotteen arvon vähennettynä seuraavasta toimituksestasi tai palautamme halutessasi rahat ilmoittamallesi pankkitilille. Ilmoitathan puhelinnumerosi lisäksi myös mahdollisen sähköpostiosoitteesi yhteydenoton helpottamiseksi. 

9. Reklamaatiot ja kuluttajasuoja

JKuluttajasuojalaki, joka suojaa sinun ostoksiasi asiakkaana, koskee myös ostosten tekoa meillä ja sinulla on oikeus reklamoida tuotteen vioista 3 vuoden ajan. Huom! Jos saat virheellisen tai väärin lähetetyn tuotteen on tärkeää, että ilmoitus siitä tapahtuu oikein. Näkyvä vaurio: Ilmoita vauriosta suoraan tilaukset@citylook.info. Pakkausmateriaali tulee säästää mahdollista reklamaatiota varten. Ei näkyvä vaurio: Ilmoita vauriosta viimeistään kolmen päivän sisällä tavaran vastaanoton jälkeen osoitteeseen tilaukset@citylook.info. Käytä palautusosoitekorttia, liitä mukaan palautuskortti ja lähetä tuote takaisin CityLookille. 

10. Tietosuoja ja rekisteriseloste

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen CityLook Scandinavia AB:n palveluita. Huomaathan, että et voi käyttää kaikkia palvelujamme, esimerkiksi asioida verkkokaupassa, antamatta meille tietojasi.

Cityook Scandinavia AB on vastuussa henkilötiedoista, jotka sinä asiakkaana luovutat meille. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti ja haluamme olla luottamuksesi arvoinen. Tilauksen tai asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä luovutat meille henkilötietoja kuten nimi, osoite ja puhelinnumero jne.

Asiakasrekisteriä käytetään CityLookin ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Asiakasrekisteristä voidaan käyttää ja luovuttaa nimi- ja osoitetietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen luovutus.

Voit tehdä sen joko palautelomakkeella tai sähköpostilla. Voit pyytää järjestelmiin tallennettujen tietojen tarkistusta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme:  Tilaukset@citylook.info.

Henkilötietojen käsittely
Meillä on asiakasrekisteri käyttäjistä, jotka ovat rekisteröineet tai tehneet tilauksen meille. Asiakasrekisteri sisältää henkilökohtaisia tietoja, kuten nimen, henkilötunnuksen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, toimitus- ja maksutapahtumia sekä digitaalisten palveluiden käyttöä koskevia tietoja, kuten iän ja/tai syntymäajan, kielen ja maan. Keräämme sähköisten palveluiden rekisteröintitiedot, kuten käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä muut vastaavat turvallisuustiedot. Keräämme muun muassa tiedot tilatuista uutiskirjeistä, verkkokaupassa tai muussa palvelussa tehdyistä ostoksista ja varauksista. Keräämme myös asiakaspalautteet ja muut yhteydenotot.

Edellä mainittujen tietojen lisäksi keräämme tietyissä palveluissamme niiden käytöstä kertovaa tietoa, esimerkiksi verkkopalveluidemme kävijämääriä ja selaustietoja, kun käytät verkko- tai mobiilipalvelujamme tai vastaanotat meiltä viestintää. Tällaista tietoa on esimerkiksi:

• viestinnän toteuttamiseen ja vastaanottamiseen liittyvät tiedot, kuten tieto siitä, mitä sähköpostiviestien linkkejä on käytetty
• päätelaitetta koskevat tietoja, kuten IP-osoite, käyttöjärjestelmä, selainversio ja päätelaitteen malli
• verkkosivu, jolta on siirrytty CitylLook Scandinavia Ab:n verkkopalveluun
• ajankohta, jolloin palveluun on tultu ja poistuttu sekä verkkopalvelun käytön kesto
• verkkopalvelujen analytiikkajärjestelmien keräämät tiedot
• muut tiedot, jotka ovat tallentuneet meille palveluiden käytöstä

Käytämme tietoja laskutukseen, tiedottamiseen ja tuotteiden toimitukseen sekä tarjouksiin, että tilastotietoihin ja tuotekehitykseen. Tiedot voivat auttaa meitä ja tarvittaessa kumppaneitamme muokkaamaan sisältöä, mainoksia ja tarjouksia. Keräämme tiedot markkinointiluvan antamisesta sekä markkinointikielloista. Käyttäjänä sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi kirjallisesti, pyytää rekisteritietojasi, sekä pyytää korjaamaan tai poistamaan virheellisiä tietoja. Voit myös estää markkinointitarkoitukseen sisältyvät tiedot yhteistyökumppaneiltamme tai meiltä. Huomaathan, että et voi käyttää kaikkia palvelujamme, esimerkiksi asioida verkkokaupassa, antamatta meille tietojasi. Kaikkien kumppaneiden kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Tietojen pääasiallinen lähde on käyttäjä itse, minkä lisäksi saatamme saada lisätietoja yhteistyökumppaneiltamme, esimerkiksi luottopalvelujen tarjoajalta.

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen näyttämiseksi.

Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä.

CityLook Scandinavia AB säilyttää asiakastietoja Ruotsissa. Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti.

11. Evästeet

Henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä menetellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Rekisteröityneet käyttäjät ovat CityLook AB:n Asiakasrekisterissä, jossa olevia käyttäjän rekisteröitymisen yhteydessä tai muutoin antamia tietoja käytetään käyttäjän mm. henkilöllisyyden todentamiseen, käyttäjäsuhteen ylläpitoon ja hoitoon, muihin vastaaviin citylook.fi:n liittyviin tarkoituksiin sekä suoramarkkinointiin.

Citylook.fi:n sisällön käytön seuraamiseksi käyttäjän tietokoneelle saatetaan ajoittain siirtää ns. evästeitä ("cookies"). Evästeillä kerätään tietoja siitä, miten ja milloin citylook.fi käytetään. Tietojen avulla citylook.fi verkkokauppaa kehitetään edelleen käyttäjiä paremmin palvelevaksi. Lisäksi tietoja voidaan hyödyntää citylook.fi käyttäjämäärien seurannassa citylook.fi:n ja sen yhteistyökumppaneiden toimesta.